• druksnel.nl

Briefpapier/vervolgpapier

(faktuurpapier, huisstijlpapier, faxpapier, bankpostpapier, watermerkpapier - biotop 3 - milieuvriendelijk - chloorvrij.)

Uw briefpapier of vervolgpapier wordt gedrukt op een uitstekende kwaliteit papier, dat speciaal geschikt is voor probleemloos gebruik in uw laser- of inkjetprinter. Dit papier wordt gemaakt op basis van de eucalyptus vezel en is een multifunctionele papierkwaliteit. Deze papiersoort is ISO 9706 en ISO 14001 gecertificeerd en daarmee ook zeer geschikt voor archievering (meer dan 100 jaar).
Het 80 grams is standaard, maar vanwege de geringe meerkosten en de wat betere uitstraling raden wij 90 grams aan.
 
Wij helpen u graag met de layout en het ontwerp
Doordat we beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen we het product van a tot z inclusief logo ontwerp verzorgen. De levertijden die wij aanhouden zijn kort tot zeer kort.
 

soporset briefpapier 280x196

biotop briefpapier 280x196

conqueror briefpapier 280x196

Biotop 3 en andere soortenbiotop 3

Het Biotop 3 papier is zacht crème van kleur en geeft daarmee een prettige, ingetogen uitstraling. Biotop 3 papier is geschikt voor zorgvuldig en bewust papiergebruik.  Het heeft het Nordic Swan keurmerk als blijk van een duurzamer papiersoort en u kunt op die manier een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Biotop 3 is houtvrij, minder milieubelastend door een chloorvrije productie en zonder toevoegingen van optische witmakers of kleurpigmenten. Het is 100% bio-afbreekbaar. Er bestaat een uitgebreide lijn enveloppen van. 

Conqueror

Conqueror is een zeer exclusieve papiersoort met veel uitstraling. conq1KLHet geeft uw bedrijf of activiteit extra cachet. Het briefpapier heeft het Conqueror watermerk.  Conqueror is de merknaam van een zeer uitgebreide serie met vele soorten en tinten.

Om te voldoen aan de veeleisende behoeftes van klanten is Conqueror beschikbaar in 6 wit- en crème tinten, 3 grijstinten en een intens zwarte variant.

Als standaard papier drukken wij het meest op Soporset 80 grams of 90 grams.

Ook andere papiersoorten zoals bijvoorbeeld Navigator, Senator is natuurlijk mogenlijk, vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt elk gewenst aantal bestellen. Wij kunnen ook voorraad houden.

OFFERTE BUTTON


 

 

  Alleen bij documenten die wij op uw verzoek moeten aanpassen ontvangt u een digitale drukproef vooraf.
  Gemiddelde levertijd na goedkeuring van uw drukproef is 6 werkdagen.
  Wij bezorgen gratis in heel Nederland. 

soporset logobiotop 3conq1KLlogo promail pluschromoluxKL2ordonnans